fauzan's FotoPage

By: fauzan zan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 23-Mar-2008 19:21 Email | Share | | Bookmark
Money!!!!!! you can maximize your earnings!

hi guys,.. here some benefits info for u

http://www.surfjunky.com/?r=tuitooo

Adakah KORANG menggunakan internet
sekarang?
Peluang baik bagi mereka yang
kerap 'surf' internet.

JANGAN BAZIRKAN BIL TMNET DAN STREAMYX
atau duit bayar CC...
Kita cuba buat duit jugak disamping
kita berbelanja.
Inilah dipanggil situasi win-win.

Program ini PERCUMA 100%
Anda akan dibayar setiap 15 hb…………….

BAGAIMANA CARANYA ???

Cuba fikirkan: Andaikan kita perlukan
masa 1 jam untuk
berfikir tentang projek ini,
korang masih belum mendapat apa-apa,
tetapi dalam masa 1 jam itu saya dah
dapat RM1.63.

Nak tau macamana? Buka web bawah ni..

http://www.surfjunky.com/?r=tuitooo


KORANG cuma perlu:
1.Sign up (percuma)
2.Log in
3.Klik pada bahagian "EARN MONEY"
4.Click pada bahagian "Click Here To
Start Surf Junky Browser"
5.Biarkan Program ini BUAT DUIT UNTUK
KORANG.
6.Klik pada bahagian "STATISTIK" untuk
mengetahui jumlah wang korang.

Senang aje..
tak perlu risau...tanpa risiko..
cuma kita aje lah yang perlu jujur
dalam
mem'promot'kan website ni.
Kita dibayar sebab kita 'promot' orang
lain surf web dia..
Itu aje.
Jadi,apa salahnya kalau kita buat
macamtu kan??

TAK SALAH KALAU MENCUBA...!!
TAK RUGI APA-APA...!!

kita dibayar USD$0.45 (RM1.63 - ikut
currency sekarang bagi setiap jam
program ini berjalan).
Bermakna anda boleh dapat sehingga
RM41.04 sehari
(RM1.63x24=RM39. 12). Ini bermakna
sebulan kita boleh dapat sehingga
RM39.12x 30 = RM1173.60.

Boleh tahan gak kan..fikirlah.
Duit FREE, ambik je laa...

Cek akan dihantar kepada nama dan
alamat
yang kita isikan sewaktu sign up.
Oleh itu sila tulis nama dan alamat
korang dengan lengkap dan betul...

SELAMAT MENJANA WANG ANDA!!!
CUBA DAHULU....
TAK RUGI...
TAKDE KELUAR MODAL...

Ingat,sebelum dapat duit,
kita memang kena usaha dulu... dan
dalam bisnes yang ini,
kita perlu usaha untuk promotekan web
yang kat atas tu aje


Sunday, 2-Mar-2008 12:02 Email | Share | | Bookmark
Top-up oh top-up

 
Hello sahabat...

Adakah anda seorang pengguna telefon prabayar? Jika selama ini anda hanya topup setiap kali habis kredit, anda telah melakukan satu kerugian besar kerana kini anda boleh mendapat diskaun hebat dengan hanya modal yang kecil sekali seumur hidup.

Cuba luangkan waktu sejenak melihat laman ini :
http://prepaidplus2u.com/?ref=250

Di Prepaidplus2u.com anda akan mendapatkan penghasilan lumayan kerana mengikut statistik terdapat 17 juta pengguna telefon prabayar di Malaysia. Dengan menyertai kami dimana rangkaian ini mempunyai kekuatan dari para online marketer yang hebat Anda pasti berhasil.

Kunjungi website saya dan buat penilaian anda sendiri.
http://prepaidplus2u.com/?ref=250


fauzan
http://prepaidplus2u.com/?ref=250


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net